Verdens Måske Vigtigste Makeup Produkt

9. marts 2020

Jeg elsker glimmer, som ikke er glimmer-glimmer men mere shine glimmer hvis man kan sige det. I det sidste års tid er jeg blevet fan af top coats på øjnene. Enten en cream too powder eller shine. Jeg har en del efterhånden som jeg gerne vil dele med jer herinde på bloggen. Desværre kan nogen af dem ikke købes mere da de er limited edition, som See-Quins Glam Glitter Eyeshadow fra Marc Jacobs Beauty. Men der er heldigvis stadig andre på marked, som stadig kan købes og som jeg selv har.

Lad os starte med HourglassScattered Light™ Glitter Eyeshadow. De smukkeste glitter øjenskygger, som kan bruges tørt eller vådt. Når jeg skriver vådt mener jeg, at du kan spraye med en seeting spray, inden du ligger dem på øjnene for ekstra shine. Jeg bruger dem på begge måder og jeg anbefaler at bruge den første hvis de skal bruges vådt og fingene tørt. De kommer i forskellige farver og holder på øjnene all day long. TIP: Ikke brug for meget af gangen! Byg det stille og roligt op.

Hourglass Scattered Light™ Glitter Eyeshadow 250 kr

Cream too poweder eyeshadow’s er virkelig trendy nu og i den sidste års tid har jeg personligt været fan af dem. Jeg er også en af dem, som har tænkt ‘årh nej hvad nu hvis det ødelægger ens øjneskygge’ men jeg har kastet mig ud i det. Både Chanel, Tom Ford Beauty og Charlotte Tilbury har nogle unikke cream eyeshadow på marked og Tom Ford Beauty har også Cream And Powder Eye Color hvor du får begge i et produkt. På toppen er der en glitter powder og under en cream eyeshadow. De er helt bestemt mine yndlings! Chanel Longwear Cream Eyeshadow er også gode. De er dog mere puddret i det i forhold til andre.

Tom Ford Beauty: Naked Bronze & Young Adonis 400 kr / Chanel Beauty: Patine Bronze & Verderame 269,95 kr / Charlotte Tilbury: Bette 189,54 kr.

Der er ikke nogen grund til at vise See-Quins Glam Glitter Eyeshadow fra Marc Jacobs Beauty, da de alligevel ikke kan købes og de kun dukker op i julen med deres holiday collection, så please hold øje med det! Jeg er ikke vild med KylieCosmetics makeup produkter generelt, og det skal jeg nok lave et andet indlæg om! Men hendes Shimmer Eye Glaze i farven Brown Sugar er en af mine yndlings! Hvis det er et produkt som du skal eje fra hende er dem! Hun har ikke særlig mange farver endnu, men hvis der kommer flere skal jeg eje dem! Shimmer Eye Glaze Pris: $20.00 USD = 130,64 DKK

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar