MIN SOMMERFERIE 2015 (HAMSAYASSINDK)

9. august 2015

PicMonkey Collageloll


Så starter skolen i morgen.. Wuhu eller noget..?! Jeg vil lige fortælle lidt om min sommer, og hvordan det har været for mig. Jeg må ærligt indrømme, at det ikke har været min bedste sommer.. Desværre har jeg faktisk synes det hele har været noget pis og tit har jeg bare haft nedtur på! Dog skal det siges, at jeg har fået det langt bedre igen! Jeg blev helt stresset af at skulle filme hver eneste dag (Juli Med Hamsa), og filme om igen, klippe sammen og loade.. Det var ikke helt så sjovt! Men jeg klarede det og jeg er faktisk pisse stolt af mig selv. Og som jeg fortalte jer i en af mine indlæg, så har mit ADHD drillet super meget, så det har ikke været så sjovt. Vejret..? Ja det har også været noget shit! Det kan vi vel alle blive enig om! Jeg nyder virkelig vejret disse dage! Det så lækkert med noget sommer.. Så kom det sgu! Jeg havde faktisk opgivet det for long time.. Jeg har alligevel valgt at se positivt på det! Jeg har haft vildt fede oplevelser! En weekend med MAZE og jeg fik filmet hele serien #aMAZEingsummer, en aften med nogle af mazerne hvor vi bowlede og fik lækkert mad. Igen i år var jeg til Queen Of Scandinavia på STAY Copenhagen og se showet.. Guldtuben var helt klart den største oplevelse længe! Det var virkelig fedt og i kan læse lige HER omkring min aften. Jeg glæder mig til, at det bliver “hverdag” igen og bare få filmet igennem! Der kommer til, at ske så mange fede ting! Jeg håber ihvertfald at I har haft en skøn sommer! Go’ skolestart alle sammen, og held og lykke til alle jer, som skal på efterskole.

    Skriv en kommentar