The Best Blush Colors For Dark Skin Tone

27. februar 2020

(Indeholder affiliate links)

Når det kommer til blush, så er det blevet trend igen. Faktisk skrev jeg et indlæg på bloggen for nogle uger siden,  omkring de nye trends der vil ramme 2020. More blush honey! Jeg elsker blush, det er blevet en af mine yndlings makeup produkter. Men det rigtigt vigtigt at finde den blush, som passer til ens skintones. I dette indlæg fokuserer jeg på min dark too deep skin sisters.

NARS Cosmetics Blush – Gaiety: 223 kr

Når det kommer til NARS Cosmetics, så hører man altid om deres iconic blush #Orgasm, som btw også er en fantastisk farve til dark skin og generelt alle mennesker. NARS har kæmpe udvalg af farver, som virker super godt. Der er matte, satin eller shimmers, som holder utrolig længe på huden, og som du oveni aldrig kommer galt afsted med.

Rimmel Maxi Blusher – Wild Cat: 54 kr

Man skal ikke undervurdere drugstore produkter, de har også rigtig gode blushes, hvor Rimmel London også er med. Maxi Blush i farven #WildCat er deep rosy farve, som er rigtig pigmenteret og mat. Farven er rigtig flot til dark skin.

MAC Powder Blush – Raizin: 174 kr

MAC Cosmetics er kendt for deres iconic blushes, som kommer i MANGE farver og finish. Jeg har selv 10 forskellige farver. En af dem er #Raizin, som er en af de mest kendte farver til dark too deep skintones. En brunlig brændt farve, som flatter ud i ens hudfarve og lystner ens kinder op. I kan finde alle farver HER.

Sleek MakeUP Blush – Flushed: 34 kr

En af mine første makeup produkter, var Sleek MakeUP Face Form! Husker I dem? De var så hype, hvilket der er en god grund til, for Sleek MakeUP, er en af de billigste drugstore mærker på markedet, med høj kvalitet. Deres blush i farven #Flushed er den perfekte farve, hvis man gerne vil ha’ et bronze look. De er high pigmenteret!

Lancôme Blush Powder – Pink Intensely: 276 kr

Jeg har selv haft denne blush, det er den perfekte pinky farve til dark skin. Den er ekstremt pigmenteret, så husk at lade være med, at gå all in med ansigtet heh.. En lækker blush, som er mat og holder rigtig længe på kinden. #PinkIntensely, er den perfekte farve om sommeren og jeg skal ha’ den igen!

Laura Mercier Blush Colour Infusion – Grapefruit: 214 kr

Hvis der er en blush, som du skal eje er denne fra Laura Mercier i farven #Grapfruit. En brændt orange farve, som har shimmer der bare giver den flotteste glød. Jeg har den selv og det er en af mine top fem blushes. Den passer til all skin tones!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar